Hoe werkt het - Ucare (2024)

Hoe werkt het - Ucare (1)

Loop jij al weken, maanden of jaren met chronische klachten rond?

Je huisarts is je eerste aanspreekpunt, maar die heb jij ondertussen al zo vaak gezien. En nog steeds kwam daar geen oplossing uit voort.

Misschien ben je al bij verschillende artsen in het ziekenhuis geweest en konden ook die geen oorzaak voor jouw klachtenvinden. Of misschien heb je een diagnose gekregen…

…maar moet je nu“leren leven met”de klachten die je daarvan hebt.

Daar bieden natuurgeneeskundige behandelingen een uitkomst. Doorholistischte kijken naar het functioneren van jouw fysieke lichaam, mentale geest en leefomgeving zoeken we de factoren die de klachten het meest veroorzaken. En als je juist die oorzaken oplost of wegneemt heeft het lichaam ook geen reden meer om klachten te geven.

Een klacht is namelijk altijd een waarschuwingssysteem van jouw lichaam. En als die klacht een chronisch karakter krijgt betekend dat dus dat je lichaam jou voortdurend aan het waarschuwen is voor iets.

Onze therapeuten zoeken de OORZAAK van jouw klachten en lossen die met jou op!

Practise based evidenceis de benaming om behandelingen wetenschappelijk te testen in de praktijk. We kijken dus vooral naar WAT WERKT in de praktijk met mensen zoals jij. Juist omdat onze therapeuten erin gespecialiseerd zijn om verder te zoeken dan regulier gedaan wordt naar de oorzaak van jouw klachten kunnen zij jouw klachten vaak wel oplossen. En bij U-care verzamelen wij de data over welke therapeut het beste is in het oplossen van jouw klachten..

U-care doet dat door metingen te doen met de cliënten die bij therapeuten komen.

Die metingen doen we zowel op individueel klachtniveau zoals metvermoeidheid;chronische spierpijnofgewrichtspijn;maag- en darmklachten; hormonale klachten; huidklachten; KNO problemenenallergieën; psychische problematiekzoalsangstenendepressiviteit; gedragsproblematiek zoalsADHD; ADD; enautisme spectrum aandoeningen;chronische diagnoses zoalshypertensieencardiovasculaire aandoeningen; C.O.P.D.enPost-COVIDklachten – en eigenlijk elke andere vorm vanchronischeklacht(en) of problemen die jij merkt bij jezelf.

Maar die metingen gebeuren ook op therapeutisch niveau;

  • Hoe snel en hoe groot is de effectiviteit van de therapeut zijn of haar behandelingen met verschillende soorten klachten?
  • Hoe tevreden is de cliënt over de volledige behandeling
  • In hoeverre is de therapeut aan te raden aan een ander

De metingen worden zeer zorgvuldig gedaan.Voor elke afspraak vul jij een vragenlijst in. Dit doe je ZONDER de behandelaar erbij zodat je niet beïnvloed kunt worden door zijn of haar input. Dit houdt onze metingen volledig zuiver en betrouwbaar.

En in die vragenlijst scoort de cliënt allerlei vragen over bijvoorbeeld de klachten, hoe deze jou beïnvloeden en wat voor beperkingen je daardoor merkt. De scores worden doorgaans gescoord van 0 tot 3, waarbij een hoog getal altijd maximaal slecht is en een 0 altijd maximaal goed is.

Hieronder zie je een aantal behandeltrajecten van cliënten die jou voorgingen met hun ervaringen:

Hoe werkt het - Ucare (2)
Hoe werkt het - Ucare (3)
Hoe werkt het - Ucare (4)
Hoe werkt het - Ucare (5)
Hoe werkt het - Ucare (6)
Hoe werkt het - Ucare (7)
32 jaar, pijn in onderrug, nek en schouders

Dit is de ervaring van een jonge vrouw van 32 jaar oud. Zij kwam binnen bij onze therapeut met pijn aan onderrug, nek en schouder.Na 9 maanden was er amper wat van haar klachten over!

Jongen van 9 jaar met ziekte van Lyme

De moeder kwam doodongerust binnen met haar zoontje vertelde onze therapeut. Het jongetje van 9 was een aantal maanden geleden gestoken door een teek op zijn been. Ze hadden daar niets van gezien of gemerkt, geen kring of ring. Maar nu 4 maanden later kreeg de jongen ineens heel veel pijn aan zijn knie. De huisarts had wel antistoffen gezien in het bloed van een doorgemaakte Lyme-infectie, maar volgens de arts kon het geen actieve infectie meer betreffen.

Onze therapeut constateerde TOCH NOG een actieve Lyme-infectie, en na

Vader van 40 jaar met extreme vermoeidheid

Deze meneer kwam bij onze therapeut binnen op zijn 40e. Vader van twee die volop in de bloei van zijn leven zou moeten staan, maar kon zich de afgelopen 25 jaar alleen maar vermoeid voelen.

Voor bezoek aan onze therapeut verschillende therapieën gevolgd zoals bioresunatie; atlascorrectie; orthom*oleculaire therapie maar hielp allemaal niet.

We zien hier een effectiviteit van 100% over een behandeltraject van 9 maanden

Jongedame van 12 jaar met eczeem

Zij kwam op haar 12e binnen bij onze therapeut met voornamelijk last van eczeem. Binnen 6 maanden was zij volledig van deze en ook bijna al haar andere klachten af. Een effectiviteit van totaal 93% in de behandeling

Man sinds 3 jaar doodziek met Pfeiffer, Gastritis en allerlei vage klachten

De jongeman van 30 jaar in deze behandeling kwam bij onze therapeut binnen met voornamelijk klachten van maag- en darmgebied; fikse pijnen in zijn lijf; migraine en eczeemklachten. Binnen 9 maanden waren deze klachten al vele malen minder en heeft de jongeman gekozen om de behandeling te stoppen.

Ondanks een voortijdige stop een effectiviteit op de behandeling van 88%.

Man van 38 ineens veel pijn. Huisarts constateerde spierreuma. Therapeut constateerde een andere oorzaak

Deze man vertelde op zijn eerste consult:

“Ik kreeg 2 a 3 weken geleden pijn in mijn gewrichten. Eerst handen, later voeten en ook knieën en nu zelfs al mijn spieren. Ik ging paracetamol slikken slikken en ben naar de huisarts gegaan. Daar is reuma onderzocht, was niet geval. Toen zijn er röntgen foto’s gemaakt, geen vergroeiing, maar wel lichte slijtage voetgewrichten. Toen ik een paar dagen later opnieuw bij de huisarts kwam waren mijn ontstekingswaarde te hoog. Ik moest Pretnison gaan gebruiken en de huisarts constateerde dat het toch spierreuma was”

Onze therapeut vertelde ons dat deze een Rickettsae en een Bartonellose constateerde. Twee infecties die nauw verwant zijn met de ziekte van Lyme. Na 3 behandelingen was er nauwelijks nog wat over van de spierreuma met een effectiviteit van 99%

Succesvolle doorverwijzingen

“Kan ik erop vertrouwen dat de therapeuten professionals zijn?”

Bij U-care stellen we serieuze eisen aan onze therapeuten. Ze hebben een minimale ervaring van 7+ jaar of een minimale hoeveelheid vlieguren van 3500 behandelingen in hun carrière als therapeut.

Daarbij zijn zij volledig gecertificeerd als therapeut. Dit geeft jou de zekerheid van een gedegen opleidingsniveau!Ook geeft het jou de mogelijkheid om een deel van de behandelingen vergoed te krijgen uit jouw aanvullende verzekering (vraag hiernaar bij jouw zorgverzekeraar).

Alle therapeuten zijn aangesloten bij een beroepsorganisatie. Dit betekend dat er gevisiteerd wordt in de praktijk of deze voldoet aan de eisen. Ook is sinds januari 2022 elke therapeut verplicht meerdere keren per jaar intervisie te houden. Wat betekend dat therapeuten‘good & bad practise’bespreken met elkaar en leren van elkaars ervaring. Bij U-care doen we daar nog eens een schep bovenop, omdat we de meest effectieve therapeuten bij elkaar zetten om van elkaar te leren.

Buiten deze eisen is het natuurlijk het allerbelangrijkst dat de therapeut een minimale effectiviteit heeft van 90%. Dus over het gemiddelde van alle behandelingen worden 90% van de klachten volledig opgelost of sterk verminderd.

Voel jij je wanhopigdoor jouw klachten en heb jij geen idee waar je heen moet om hiervan af te komen?

Dat is precies de reden waarom U-care is opgezet. Jouw pijn – dat je niet kunt wat je wilt en blijft kampen met allerlei vervelende klachten – begrijpen we maar al te goed! De oprichter van U-care,Joey van Rooijen, heeft zelf als therapeut duizenden cliënten behandelt die exact hetzelfde meegemaakt hebben als jij. En het is zijn missie, samen met de therapeuten van U-care om dat radicaal te veranderen.

U-care verbindt jou met de meest effectieve therapeut gebaseerd op jouw klachtenpatroon. Wanneer jij jouw gratis healthcall inboekt vul jij jouw klachten vooraf in op de vragenlijst zoals je hem eerder zag. Tijdens de healtcall kijkt onze U-care specialist welke therapeut de meeste effectiviteit scoort met jouw klachtenpatroon. En vervolgens geven we jouw de mogelijkheid een gratis doorverwijzing te krijgen. Het gebruik van het platform kost jou dus niets!

Zo ben jij er altijd van verzekerd dat de therapeut waar jij naar wordt doorverwezen ervaring heeft met jouw klachten en deze in het verleden ook al heeft kunnen oplossen in behandeling. Voorkom dat je nog langer blijft lopen met klachten en boek jouw gratis healthcall in:

Ja ik ben er klaar voor om mijn vervelende klachten achter mij te laten!

Hoe werkt het - Ucare (2024)
Top Articles
Sightcare Reviews: Scam or the Real Deal for your Eye Health?
10 Ways to Improve Your Eyesight and Eye Health
Mickey Moniak Walk Up Song
Hotels
Pinellas County Jail Mugshots 2023
Mychart Mercy Lutherville
Beacon Schnider
Jeremy Corbell Twitter
Z-Track Injection | Definition and Patient Education
Brgeneral Patient Portal
Activities and Experiments to Explore Photosynthesis in the Classroom - Project Learning Tree
Craigslist Phoenix Cars By Owner Only
What Does Dwb Mean In Instagram
Keniakoop
Job Shop Hearthside Schedule
Simon Montefiore artikelen kopen? Alle artikelen online
Haunted Mansion Showtimes Near Millstone 14
Chelactiv Max Cream
The Menu Showtimes Near Regal Edwards Ontario Mountain Village
Gopher Hockey Forum
Mychart Anmed Health Login
Xfinity Cup Race Today
Gotcha Rva 2022
Telegram Voyeur
Meta Carevr
Dtlr On 87Th Cottage Grove
Mkvcinemas Movies Free Download
Urban Blight Crossword Clue
Ixlggusd
Most popular Indian web series of 2022 (so far) as per IMDb: Rocket Boys, Panchayat, Mai in top 10
Weekly Math Review Q4 3
Bridger Park Community Garden
Pensacola 311 Citizen Support | City of Pensacola, Florida Official Website
PA lawmakers push to restore Medicaid dental benefits for adults
Bay Focus
Lyca Shop Near Me
Joey Gentile Lpsg
Flags Half Staff Today Wisconsin
Samantha Lyne Wikipedia
Ferguson Showroom West Chester Pa
The best specialist spirits store | Spirituosengalerie Stuttgart
Tripadvisor Vancouver Restaurants
Executive Lounge - Alle Informationen zu der Lounge | reisetopia Basics
LumiSpa iO Activating Cleanser kaufen | 19% Rabatt | NuSkin
Penny Paws San Antonio Photos
Enr 2100
Gw2 Support Specter
York Racecourse | Racecourses.net
All Buttons In Blox Fruits
Is Chanel West Coast Pregnant Due Date
Access One Ummc
Latest Posts
Article information

Author: Lidia Grady

Last Updated:

Views: 5635

Rating: 4.4 / 5 (45 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lidia Grady

Birthday: 1992-01-22

Address: Suite 493 356 Dale Fall, New Wanda, RI 52485

Phone: +29914464387516

Job: Customer Engineer

Hobby: Cryptography, Writing, Dowsing, Stand-up comedy, Calligraphy, Web surfing, Ghost hunting

Introduction: My name is Lidia Grady, I am a thankful, fine, glamorous, lucky, lively, pleasant, shiny person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.